Wednesday, 24 April 2013

Rancangan DAPPerancangan sulit DAP.
Samada saudara sedar atau tidak DAP telah merancang sejak dari penubuhannya untuk menjadikan negara ini sebagai ketuanan CINA. DAP telah mengambil alih peranan KOMUNIS yang telah digagalkan dalam usaha memerintah negara ini. DAP tidak pernah berterima kasih kepada kerajaan yang telah memakmurkan orang CINA di negeri majoriti orang Melayu. Apa sahaja dasar untuk memakmurkan Melayu telah DITENTANG habis habisan sejak puluhan tahun lalu. Mereka tetap menganggap MELAYU BODOH bahawa kemajuan yang dinikmati oleh orang Melayu adalah hasil dari cukai orang Cina. Mereka mengatakan Melayu boleh dibeli/rasuah dengan hanya secawan kopi dan paling tinggi bernilai RM50 kerana mereka tahu orang Melayu mudah lembut hati dan mudah terpedaya jika ada orang yang berbuat baik terhadapnya.
Kini mereka telah merancang untuk menguasai Gelang Patah, Pulai, Johor Bahru dan Kulai kerana kawasan ini lubuk emas untuk orang Cina. Siapa yang membangunkan kawasan ini jika bukan atas jasa dan keringat kepimpinan Melayu Johor. Jika matlamat DAP ini berjaya sudah pasti mereka akan membawa masuk ribuan Cina Singapura yang kelaparan tanah dan rumah ke lubuk emas ini. Akhirnya melayu akan dihalau keluar secara rahsia ke pinggir kampung. Ini telah berlaku di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya. DAP telah memaksa PAS bertanding di Nusajaya untuk memecahkan undi Melayu Gelang Patah. Melayu pengkhianat dari PAS yang hanya bernilai secawan kopi
ini telah dengan bangga sanggup menggadaikan maruah bangsa. Dalam masa yang sama dihadapan orang cina DAP Bercakap dalam bahasa mereka mengatakan bahawa : MELAYU SAMPAH KITA TELAH BERSIHKAN DI PULAU PINANG DAN SEKARANG KITA MAHU BERSIHKAN SAMPAH MELAYU DI JOHOR. Saudara saudaru ku yang ada baki sedikit IMAN dalam dada...renung renungkanlah. Jangan sampai kita dihina dan diludah. Sayangilah diri kita..keluarga kita..agama kita...bangsa kita dan negara kita yang dirahmati ini. Sebarkanlah kepada keluarga kita...saudara kita...jiran jiran kita dan rakan rakan kita. Jika saudara sebarkan kepada 10 orang dalam tempoh satu jam ia boleh sampai kepada 1 juta umat Melayu.Bersedia lah BN – Nurul Izzah Sedia BatalKan kemenangan Nong Chick

Selangor Daily Dot Com


Dengan mengetahui cara pemimpin Pakatan Rakyat berfungsi sekian lama baik dari cara Anwar , Rafizi mahu pun Khalid Ibrahim, maka kita pasti sangat Nurul Izzah juga akan berperangai sama dengan yang lain .

Kini setelah orang orang Nurul Izzah menghidu kekalahan maka sesuatu harus di laku kan sebaik sahaja kalah. Pre-empt awal oleh Nurul Izzah ada lah pura pura mengadu akan “dubious voters” yakni pengundi yang konon di kata nya sangsi dan boleh lah di kira sebagai tuduhan pengundi hantu.

Nurul Izzah seperti pemimpin PR yang lain termasuk Nizar Jamaluddin enggan menerima kenyataan kerana sekian lama mengetahui bahawa kemenangan lalu bukan atas kebaikan diri atau parti selain kerana menumpang kebencian rakyat kepada kisah Pak Lah dan Khairy serta layanan yang di beri oleh kerajaan Pak Lah kepada Tun Mahathir.Kira nya Pakatan Rakyat selama ini hidup di dalam penafian.

Maka apabila PRU13 menghampiri sesuatu mesti di lakukan untuk melawan arus kebenaran.

Antara langkah yang di lakukan oleh Nurul Izzah ada lah mengada ada kan aduan konon nya pengundi yang memenang kan nya  pada PRU12 kebanyakan nya ada lah “dubios voters”. Ini dengan harapan SPR akan membuang sejumlah hampir 4000 pengundi yang di kata  nya sebagai pengundi tidak sah setelah mengetahui mereka kebanyakan nya penyokong kerajaan.

Ada lah di sampai kan kepada SelangorDaily maklumat cara cara Nurul izzah dan jentera ya mengenali pengundi yang pro BN dan UMNo ada lah dengan pura pura membuat bancian rumah ke rumah. Dengan cara melawat rumah ke rumah mereka boleh mengesan atau menghidu penghuni rumah itu dengan tanda tanda tertentu seperti gambar pemimpin, surat khabar yang di baca dan dengan meneka  pelbagai cara tertentu.
  
Dan di beri tahu juga mereka ada membawa borang pengundi SPR untuk di isikan tetapi ia setelah diserah kan mereka dan sudah kenal pasti yang sah akan menyokong mereka sahaja akan di “submit” kepada SPR.

Kenapa Nurul Izzah dan Pakatan Rakyat harus laku kan ini semua? Mudah sahaja jawapan nya , ia itu kerana sedar rakyat yang tidak undi UMNO dan BN sudah kembali kepada parti mereka dan dengan kedudukan Datuk Seri Najib yang begitu kukuh maka betambah sukar lah Pakatan rakyat mahu menang kembali.

Kini dengan rayuan untuk mefail kembali kes yang sudah di ketepikan oleh Mahkamah tinggi pasti nya Pakatan rakyat membuat persedian dari segi guaman sebagai alat untuk “Null and Void” kan keputusan apabila kalah nanti.

Pakatan Rakyat ada lah parti yang tidak suka berbudi dan membantu rakyat kerana seperti yang PAS sentiasa cadang kan sesiapa yang berbudi tidak perlu di “terima kasihkan” lalu PR terasa tidak perlu membantu sesiapa pun.

Selama ini pun PR bermain silap mata dengan menimbul kan isu demi isu untuk mengkabur kan mata rakyat bahawa mereka tiada jasa di mana mana negeri yang di perintah nya. Dengan menyuapkan rakyat dengan isu maka terleka lah rakyat dari memerhati kan kerja sebenar yang di lakukan oleh PR.

Jadi akhir kata, dengan sentiasa mengemok kan syarikat guaman non-Malay yang bertenggek dengan Pakatan Rakyat sama macam Khalid Ibrahim , maka pasti nya kemenangan Raja Nong Chick akan di batal kan dengan pre-empt kes mahkamah dengan tuduhan sebegini , jika tidak di layan ,mereka akan  kumpul orang untuk berdemo, lakaran sudah di buat, hanya warna sahaja belum di calit kan kepada lukisan.Begitu lah amat mudah untuk membaca minda pemimpin Pakatan rakyat ini.


ANUWA PAKSA MAD TAIB FITNAH DS NAJIB

Dari mymassaKemasukan Mat Taib dalam Pakatan adalah antara usaha Anwar Ibrahim menjelang PRU13 selepas kegagalan Anwar membawa masuk individu seiras wajahnya dari Siam.

Satu kumpulan di Seremban mengaku dibiayai pihak tertentu antaranya menyebut nama Mat Taib untuk menjatuhkan imej DS Najib menjelang 5 Mei 2013. Walaupun kerja jahat mereka ini sudah diusahakan berbulan-bulan lamanya, namun kumpulan tersebut gagal. Allah SWT memelihara DS Najib.

Anwar dijangka akan memaksa Mat Taib supaya memburukkan DS Najib dalam ceramah-ceramah beliau.

Kemasukan Mat Taib ke dalam kem Pakatan bukanlah kerana menantunya di dalam UMNO tidak dicalonkan. Kemasukan Mat Taib sama kes dengan kemasukan TS Kadir , yakni mereka terikat dengan bisnes Hartanah bernilai billion Ringgit dengan kerajaan negeri Selangor. 

Mereka tiada pilihan melainkan terpaksa membontoti Anwar (Penasehat Ekonomi Khalid Selangor) jika tidak mahu Projek Hartanah dan bandar baru mereka dengan kerajaan negeri Selanhor dibatalkan. Inilah cara-cara Anwar menjatuhkan anda sejak dulu lagi.

Perbezaannya hanya satu, Mat Taib akan dipergunakan oleh Anwar untuk mereka cerita fitnah ke atas DS Najib. Manakala TS Kadir terikat oleh bisnnes Hartanah mereka.

Kami terpaksa dedahkan perkara ini seawalnya, untuk mengingatkan Mat Taib bahawa kami mengetahui peranan anda di Seremban tempoh hari!

Jika Mat Taib dan TS Kadir kembali ke pangkuan UMNO menjelang 5 Mei, ianya tidak menghairankan.

Bersambung...


Mat Taib
TUKAR KELATE!: #TukarKelantan : Jurukamera RTM meninggal dunia selepas berlaku pergaduhan di Gua Musang

TUKAR KELATE!: #TukarKelantan : Jurukamera RTM meninggal dunia selepas berlaku pergaduhan di Gua Musang

MICHELLE YEOH TETAP MENYOKONG PM DS NAJIB
KUALA LUMPUR: Datuk Seri Michelle Yeoh mempertahankan keputusannya menyokong 
kepimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak secara terbuka.Beliau berkata, sesiapa saja bebas memberikan pandangan mereka di Malaysia."Ini adalah negara yang mengamalkan demokrasi dan kita bebas untuk menyuarakan pendapat."Saya percaya semua kita mahu melakukan yang terbaik untuk negara."Saya percaya mereka mahu melakukan perkara sama," kata pelakon kelahiran Ipoh, Perak itu kepada Channel News Asia bagi mengulas segelintir pihak yang mengkiritik keputusannya itu.Temu bual itu disiarkan oleh China Press.Yeoh secara terbuka menyuarakan sokongan terhadap Perdana Menteri pada satu pertemuan yang dianjurkan oleh Persekutuan Keturunan Cina Selangor pada Sabtu lalu.


"Kita memiliki pemimpin di sini yang melakukan pelbagai perkara baik dan akan melakukan lebih banyak lagi."Saya berharap beliau akan kekal sebagai Perdana Menteri dan saya meminta anda semua untuk terus memberikan mandat kepada beliau," katanya kepada para hadirin yang hadir pada majlis tersebut.Yeoh menghadiri majlis makan malan di Westport, Pelabuhan Klang walaupun pembuli siber menyerang beliau di laman sosial Facebook sebelum majlis tersebut.Seorang pengguna Internet berkata, Yeoh kini tidak lagi menjadi kebanggaan rakyat Malaysia.


Seorang lagi pengguna Internet bertanya kepada Yeoh sama ada beliau 'mengetahui bagaimana cara hidup rakan senegaranya itu' sebelum meminta pelakon berusia 49 tahun itu mempertimbangkan keputusannya dan ' tidak menjadi pengkhianat'.Bagaimanapun, beberapa pengguna Internet lain termasuk bapanya, Datuk Yeoh Kian Tiek mempertahankan keputusan Yeoh dan mengingatkan mereka bahawa beliau mempunyai hak untuk menyokong mana-mana parti politik.Kian Tiek berkata orang ramai harus lebih memahami kerana anak perempuannya mempunyai kebebasan untuk memilih apa jua majlis makan malam atau acara yang ingin dihadirinya.


"Itu keputusan beliau dan anda harus menghormatinya," katanya.


NIK AZIZ ABAIKAN RAKYAT KAWASAN SENDIRI

                                     

PENGUNDI KEPONG... INI DIA...

      CALON PILIHAN PARLIMEN KEPONG

Datuk Chandrakumanan TOWKEY LAMA ANUWAR?

Tahniah kepada RPK yang mendedahkan banyak cerita lama ‘dalaman’ PKR selama ini. Menarik semua ceritanya. Kisah bagaimana Anwar menggunakan dana Soh Chee Wen dalam memastikan PKR terus hidup dan disayangi oleh rakyat. Inilah antara punca yang menyebabkan Ezam Md Nor, Lokman Adam, Zahid Mat Arip, Hamdan dan ramai lagi berpaling tadah. Penulis pun lebih kurang lah.
Mana tidak, kita tahu Anwar ada RM50-100 juta untuk rolling. Tapi kalau bab membantu kawan-kawan rapat memang haram jadah. Tak pernah merasa. Kita tahu dia kaya. KIta tahu Kak Wan kaya. Kita tahu akaun Izzah tebal. Kita tahu Azmin ada dua tiga akaun (Cayman Island, Labuan Offshore dan Singapura); tapi kalau bab membantu parti, memang kedekut tahap dewa. Semua tak boleh. Kalau tekan sikit, mulalah Kak Wan menangis. Kita sedih. Mula keluar duit sendiri. Bangang jadinya.
Untuk pengetahuan adik-adik PKR sekalian, duit yang kalian terima daripada kempen, budak motor, pasang bendera – memang kebanyakannya hasil Soh Chee Wen. Ini di peringkat awal. 1998 – 2005. Lepas tu John Soh pun tak tahan. Anwar minta duit macam duit turun dari langit. Senang bagi arahan.
‘I need RM5 mil. Party matters’.
‘Party needs another RM10m. We must move forward’.
‘Wan Azizah requires some RM. Can help bro?’
John Soh pun penat kalau layan orang macam Anwar. Masalahnya, Anwar janji untuk ‘re-imburse’ kalau dana international masuk. Sampai ke sudah. Dua-dua Anwar dan keluarga kebas. Ini yang buat Soh Chee Wen naik angin.
Soh Chee Wen bukan pakai duit sendiri. Dia agen ‘Italian MAFIA’ (international group). Kena ada return juga. Bukan boleh suka hati nak tabur duit. Kalau sangkut, nyawa John Soh pun sangkut atas pokok kelapa. Anwar cuci tangan.
Bayangkan, kalau seorang MP BN ditawarkan RM10m. Nak pakai 30 orang!.RM300 juta. Banyak tu. Semua RPK dedah dalam Malaysia Today. Pergi check dan baca.
Kalau John Soh lembu suci lama; siapa lembu suci Anwar yang baru? Siapa?INI DIA SI KARPAL LAHABAU PUNYA CERITA


Peguam Anwar,Karpal Singh menyifatkan tindakan pendakwaraya mahu merayu keputusan mahkamah membebaskan Anwar Ibrahim sebagai tidak tepat.kenapa tidak tepat ??? hari tu kata suka sama suka ??? sekarang jawapan dah lain pulak ??? Karpal berkata,walaupun Peguam Negara Tan Sri Gani Patail berhak mengemukakan rayuan itu namun beliau harus mengambil kira kesan perbicaraan berkenaan keatas Anwar dan keluarganya.apa cerita pulak dengan keluarga saiful ??? ada anda fikir ??? kat bawah saya tunjuk bukti anda kata suka sama suka yer karpal !!!

"Perbicaraan Anwar telah berlarutan selama tiga tahun, keputusan hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah adalah berasaskan fakta dimana mahkamah rayuan jarang campur tangan sekiranya rayuan dikemukakan," katanya.

Karpal berkata peguam negara tidak harus membuat sebarang rayuan demi kebaikkan semua pihak.

Awal pagi semalam TV3 memetik Ketua Pendakwaraya Datuk Zainal Abiden Yusof sebagai berkata pihaknya akan mengemukakan rayuan selepas mengkaji semua bukti-bukti yang diketengahkan semasa perbicaraan.Beliau juga menyatakan bahawa pihaknya akan mendapatkan teks keputusan hakim sabidin sebelum memfailkan rayuan itu di mahkaamh sebelum ini,bapa Mohd Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim menggesa Peguam Negara Tan Sri Gani Patail supaya memfailkan rayuan demi maruah Saiful dan anggota keluarganya.

MARI KITA LIHAT SEJARAH 

Adakah Anda Tahu....

Kes Liwat 1997...

22 Okt 1997,Karpal Singh yang mendedahkan dalam Parlimen dia ada bukti Anwar seorang peliwat !!! Dalam ucapan di Federal Hotel selepas itu,Karpal Singh menyatakan dia ada bukti dan dokumen Anwar kaki liwat !!! Ucapan dan pendedahan Karpal itu menyebabkan ada pemimpin PAS memanggil Anwar dengan gelaran"Sheikh Anwar Al-Juburi"!

Bukan itu sahaja,Karpal Singh sebenarnya adalah peguam mangsa liwat kes 1998 Azizan Abu Bakar & pendedah kes itu iaitu Umi Hafilda !!!

Kes Liwat 2008...

Pembebasan Anwar ini tidak bererti kejadian liwat tidak berlaku.ia hanya teknikal dan bukti tidak mencukupi untuk mensabitkan beliau !!! mahkamah tidak mau bergantung 100% kepada DNA yg berkemungkinan telah tercemar !!!

sebab itu peguamnya "KARPAL" cuba mengalihkan kejadian liwat ini dari paksa kepada suka sama suka !!!


SEBELUM PANGKAH DAP TONTON INI DULU


                                  
                                 


               
Fikir lah wahai bangsa ku, fikir lah dengan hati
yang terbuka, fikirkan apa akan terjadi
jika mereka ini mengambil alih pemerintahan...