Sunday, 19 May 2013

PEMFITNAH YANG TAK BOLEH DITANGKAP!
Setiap penjuru UMNO dan SPR kena serang..kena fitnah dan yang paling MALANG adalah ahli UMNO sendiri !!..Pemimpin kita lupa :

"..fitnah yang d rancang bakal menghancurkan kebenaran yang berterabur.." - Sahabat Nabi saw.

Segenap arah datangnya FITNAH nista..dari seluruh kekuatan yang puok kera dalam jagaan ada..mereka tanpa rasa penat dan jemu ingin RUNTUHkan UMNO dan BN..siang dan malam..d mana saja..bila-bila saja..mereka umpama ANJING yang kelihatan lidah terjelir seperti letih..namun bukannya mereka letih tapi itu sifat anjing TERJELIR tandanya puas hati dapat menyalak !!

Semalam, d padang hadapan Amcorp Mall, Kartunis sakau pitis..Zunar bersama kumpulan anjingnya, Kumpulan Kartunis Independent (KKI) melancarkan 'Kartunis Lawan Penipuan PRU'..

Yang hadir bersama, Nurul Anak Anwar, E.Nalini, Koodinator SUARAM, Pyan Habib, Abu Bakar Juah dan Dayangku Intan..

Tunggu punya tunggu.."..ishhh sama macam bapaknye juga..lewat.." - keluhan pengunjung yang pro pakatan haramjadah..tak tahan cuaca panas..kahkahkah aakj dok perati je puok kera ni gelisah tunggu anak Anwar mari nak melalak !!

Ni antara FITNAH dalam ucapan puok kera ni :

Zunar Kartunis Pitis : 

"program ini nak beritahu dan membangkitkan semangat orang ramai mengenai penipuan PRU.."

Nurul Izzah :

"..dalam PRU kali ini UNDI POLIS adalah d gunakan untuk menipu.."

"..dakwat kekal yang patut tahan 7 hari semasa undi POLIS juga tipu.."

Ucapan kelentong Anak Anwar sekadar d sambut dengan tepukan irama Lembu berak pagi..ketepek..ketepak..ketepek..!!..adala 50 pengunjung yang hadir..kalu campur budak-budak tadika..100 la kot..

Kepada Bapak-Bapak Menteri..Bapak-Bapak Saf Pertama UMNO BN..anda nak tunggu ke atau nak serah pada siapa atau nak ahli UMNO mula cuak dan meluat ?!!

Kepada SPR..anda nak tunggu apa lagi..anda bersama puok anjing ni ke atau anda badan BEBAS ?...

No comments:

Post a Comment